Tombola cu premii pentru detinatorii de carduri de credit
15 Martie 2013
In mai putin de o saptamana de la lansarea campaniei de catre TBI Credit, peste 500 de posesori ai unui card de credit TBI Credit MasterCard au fost inscrisi la tombola.

La campania organizata de institutia financiara participa toti detinatorii de carduri de credit TBI Credit MasterCard care cheltuie cel putin 500 lei pana la 5 mai 2013. Campania se adreseaza atat clientilor existenti dar si celor care intra in aceasta perioada in posesia unui card de credit TBI Credit MasterCard.

Marele premiu la Super_Tombola organizata de TBI Credit este reprezentat de o Dacia Logan, celelalte premii fiind un televizor smart, un super laptop si trei tablete.

"Ne bucura sa avem rezultate peste asteptari inca de la startul campaniei noastre. La finalul ei, SUPER_TOMBOLA Primaverii va fi un bonus binemeritat, de fidelizare a clientilor TBI Credit care utilizeaza cardul TBI Credit MasterCard", a declarat Traian Baicu, director general TBI Credit.

Pentru a intra in campanie, clientii trebuie sa efectueze tranzactiile cu TBI Credit MasterCard pana la data de 5 Mai. Sunt validate doar tranzactiile la POS.

Fiecare 500 de lei cheltuiti confera automat o sansa la tombola. O suma de 3000 de lei, de exemplu, aduce 6 sanse. Castigatorii campaniei vor fi anuntati pe 15 mai 2013.

Extragerea se face automat, electronic, dintre posesorii cardurilor TBI Credit Mastercard si dintre clientii noi care semneaza un contract pentru dobandirea unui card TBI Credit Mastercard in perioada 5 Martie - 5 Mai 2013 si cheltuie cel putin 500 de lei pana la data de 5 Mai 2013.

TBI Credit este prezent in Romania din 2003 si face parte din grupul financiar olandez TBIF Financial Services BV, unul dintre principalii operatori ai pietei financiare din Europa Centrala si de Est. Principalul actionar al TBI Credit IFN este TBIF Financial Services BV din Olanda, cu un aport de 99,99% la capitalul social al companiei.

Angajat pe termen lung in Romania, TBIF Financial Services BV urmareste dezvoltarea graduala in spatiul economic local si integrarea pe orizontala si verticala prin parteneriate cu corporatii multinationale. Prioritatile TBI Credit sunt cunoasterea indeaproape a exigentelor clientilor si dezvoltarea in permanenta a portofoliului unic de produse si servicii.


Ai nevoie de bani?

Compara peste 600 de credite imobiliare, ipotecare, nevoi personale

Valoare imprumut
Perioada creditului
Destinatia creditului

Alte stiri din categoria Card de credit