• Home
  • Card de credit
  • TBI Credit isi recompenseaza clientii care platesc cu cardul in farmaciile Sensiblu
TBI Credit isi recompenseaza clientii care platesc cu cardul in farmaciile Sensiblu
28 Octombrie 2013
Sensiblu si TBI Credit desfasoara o campanie care ofera avantaje clientilor care folosesc cardul TBI Credit la achizitionarea unor produse din farmaciile Sensiblu: 10% discount de fidelitate si 10% bani inapoi prin cardul TBI Credit.

Promotia este valabilă la nivel national, in perioada 27 septembrie 2013 - 31 decembrie 2014 si se aplica la achizitionarea oricarui produs din farmaciile Sensiblu. Oferta se adresează atat clientilor interesati de obtinerea unui card TBI Credit, cat si tuturor clientilor TBI Credit care sunt deja detinatori de carduri.

"Totul pentru client. Este motorul care pune in miscare intreaga dinamica a TBI Credit. Avem ecouri foarte bune din partea posesorilor de carduri TBI Credit atunci cand lansam asemenea campanii, motiv pentru care am decis sa le marim numarul si amploarea. Cautam permanent noi parteneri si noi modalitati de a ne rasplati clientii." a declarat Traian Baicu, director general TBI Credit.

Reducerea de 10% se acorda de catre Sensiblu conform reglementarilor proprii si a regulamentului cardului de fidelitate Sensiblu la suma achitata de client, cu exceptia cazurilor in care, in urma reducerii se obtine un pret mai mic decat pretul de achizitie al acelui produs.

TBI Credit ofera clientilor sai un procent de 10% inapoi din pretul achitat pentru achizitionarea produselor din farmaciile Sensiblu, utilizand cardul emis de TBI Credit, in conformitate cu regulamentul Programului "Cheltuiesti, dar si primesti!". Detalii despre aceasta campanie sunt disponibile pe site-urile celor doua companii.

"Preocuparea permanenta pentru bunastarea si sanatatea pacientilor nostri se reflecta nu doar in gama larga de produse si servicii farmaceutice, ci si intr-o serie de campanii si promotii care sa le arate cat de importanti sunt pentru noi. Multumirea celor care trec pragul farmaciilor este barometrul reusitei actiunilor noastre, motivandu-ne sa continuam sa-i premiem prin acest gen de campanii, concepute impreuna cu parteneri seriosi si dedicati." a declarat Dan Nicolescu, Director Marketing Sensiblu.

TBI Credit este prezent in Romania din 2003 si face parte din grupul financiar olandez TBIF Financial Services BV, unul dintre principalii operatori ai pietei financiare din Europa Centrala si de Est. Principalul actionar al TBI Credit IFN este TBIF Financial Services BV din Olanda, cu un aport de 99,99% la capitalul social al companiei.


Ai nevoie de bani?

Compara peste 600 de credite imobiliare, ipotecare, nevoi personale

Valoare imprumut
Perioada creditului
Destinatia creditului

Alte stiri din categoria Card de credit