Reduceri in magazinele Domo la plata cu cardul
28 Octombrie 2013
Posesorii de carduri Millennium Bank beneficiază acum de reduceri de 3% pentru cumparaturile achitate cu cardul de debit sau de credit in magazinele Domo.

Parteneriatul dintre retailerul de electrocasnice si IT&C si Millennium Bank face parte din Programul Discount lansat de banca si include 21 de magazine situate in Bucuresti, Cluj, Braşov, Iasi, Oradea, Timisoara si Constanta.

Programul Discount ofera clientilor Millennium Bank reduceri de pana la 30% cand platesc cu cardul cumparaturile efectuate la comerciantii parteneri ai bancii.

Programul include peste 150 de comercianti cu 400 de unitati in toata tara si acopera domenii variate, cum ar fi casa gi grădina, servicii medicale, turism, restaurante si cafenele, centre de sport si de infrumusetare, auto si moto, magazine de fashion etc.

Lista comercianţilor parteneri ai Millennium Bank este disponibilă pe site-ul băncii sau in unitatile partenerilor. Promotiile retailerului sunt disponibile in cel mai nou catalog de la Domo.

Portofoliul de carduri al Millennium Bank cuprinde carduri Visa si MasterCard, de credit si de debit, cu cip, pentru persoane fizice si persoane juridice.

In ultimii ani asemenea parteneriate au devenit tot mai frecvente, iar cardul bancar este acum pe langa un instrument de plata si unul care aduce utilizatorilor beneficii importante, cum ar fi reduceri de pret sau posibilitatea achitarii cumparaturilor in rate fara dobanda.


Ai nevoie de bani?

Compara peste 600 de credite imobiliare, ipotecare, nevoi personale

Valoare imprumut
Perioada creditului
Destinatia creditului

Alte stiri din categoria Card de credit