Rate fara dobanda prin cardurile de credit de la Bancpost
28 Octombrie 2011
Banca a lansat optiunea de rate fara dobanda, disponibila pentru toate cardurile de credit ale clientilor existenti si ale celor noi.

Posesorii de carduri de credit emise de Bancpost sub sigla Visa si AmericanExpress pot sa achizitioneze produse in rate fara dobanda in peste 2000 de locatii comerciale partenere.

Numarul de rate fara dobanda varoaza de la un minim de 3 luni pana la un maxim de 14 luni, in functie de comerciant. Astfel, daca achizitionati produse din reteaua Altex, platiti in 4, 8 sau 14 rate fara dobanda, la bauMax in 12 rate, Praktiker in 10 rate, iar la Bricostore beneficiati de 10 luni fara dobanda.

Noua facilitate nu presupune costuri suplimentare pentru client, iar ca tranzactia sa fie realizata in rate trebuie sa va asigurati ca plata este efectuta printr-un POS Bancpost, iar pe chitanta eliberata de acesta sa fie trecute numarul de rate aferente tranzactiei.

Rata dobanzii perceputa de banca la cumparaturile efectuate fara plata in rate este de 26%, in timp ce retragerile de numerar au o dobanda de 28.23%. Banca ofera o perioada de gratie pentru tranzactiile la comercianti de pana la 55 zile, perioada in care nu platiti dobanda daca achitati integral suma utilizata, in timp ce suma minima de plata este de 2.5% minim 30 lei.

La cardurile de credit standard emise sub sigla Visa platiti o taxa anuala de administrare de 30 lei, iar la emiterea cardului comisionul este de 15 lei.

Sistemul de rate fara dobanda la cumparaturile platite prin intermediul cardului de credit, a inceput sa fie adoptat de tot mai multe institutii financiare pentru a creste gradul de utilizare ale acestora, dar si pentru atragerea de noi clienti.

Mai multe informatii / Legaturi utile: Compara carduri de credit


Ai nevoie de bani?

Compara peste 600 de credite imobiliare, ipotecare, nevoi personale

Valoare imprumut
Perioada creditului
Destinatia creditului

Alte stiri din categoria Card de credit