Raiffeisen Bank modifica dobanda la cardul de credit
16 Ianuarie 2012
Rata dobanzii platita de clienti pentru toate tipurile de carduri din oferta bancii, a fost ajustata cu valoarea prezenta a indicelui Robor

Reducererile operate de BNR asupra dobanzii de referinta si lichiditatile mari din piata monetara, au impins dobanda Robor in jos. Aceste modificari incep sa isi faca efectul si asupra dobanzilor platite de clienti la credite sau card de credit. Actualizarea cu valoarea indicelui Robor actual, reprezinta o reducere de 0.16% fata de valoarea precedenta.

Banca impune clientilor o dobanda la cardul de credit de 19.5% peste Robor la 3 luni, atat pentru tranzactiile de retragere numerar, dar si pentru cele efectuate la comercianti. Detinatorii unui card de credit pot sa evite plata dobanzii, daca realizeaza doar tranzactii la comercianti si restitue bancii suma utilizata in perioada de gratie, care se poate intinde pe o perioada de maxim 56 de zile.

Raiffeisen a sistat de la inceputul anului si promotia prin care oferea celor care achizitionau un card de credit, eliminarea timp de un an de zile a comisionului de administrare anuala, in valoare de 40 lei sau 150 lei la cardul Gold.


Ai nevoie de bani?

Compara peste 600 de credite imobiliare, ipotecare, nevoi personale

Valoare imprumut
Perioada creditului
Destinatia creditului

Alte stiri din categoria Card de credit