Raiffeisen Bank a extins plata cu cardul de credit fara dobanda
19 Septembrie 2011
Banca a anuntat cresterea numarului de parteneri, unde detinatorii de carduri de credit, pot efectua cumparaturi cu plata in rate fara dobanda

Programul "Multishop - rate fara dobanda", are acum 3 noi parteneri: reteaua de magazine Baumax, magazinele Noriel si Kika.

Programul permite plata de bunuri in rate fara dobanda in magazinele partenere, direct la casa sau pe internet, cu conditia ca achitarii ratei in perioada de gratie. Numarul de rate lunare in care este platit produsul achizitionat poate ajunge la 12 luni si este stabilit cu fiecare partener.

Facilitatea de rate fara dobanda este disponibila pentru toate cardurile de cumparaturi si este disponibila in peste 2000 de locatii ale comerciantilor.

Banca are in portofoliu 350.000 de carduri de credit, iar in prima parte a acestui an a inregistrat o cresterii a cererii de carduri cu 50%, fata de perioada similara a anului trecut.

Dobanda platita in cazul neachitarii ratei in perioada de gratie este de 25%, iar pentru solicitantii de carduri de credit, banca deruleaza o promotie pana la sfarsitul anului, prin care taxa anuala de administrare pentru primul an este 0, fata de valoarea standard de 40 lei.

Mai multe informatii / Legaturi utile: Compara dabanda la cardul de credit


Ai nevoie de bani?

Compara peste 600 de credite imobiliare, ipotecare, nevoi personale

Valoare imprumut
Perioada creditului
Destinatia creditului

Alte stiri din categoria Card de credit