Putem plati facturile la ATM prin cardul de credit sau debit
11 Mai 2012
BCR a lansat serviciul de plati facturi la ATM, care poate fi activat gratuit prin intermediul Contact Center

Clientii bancii care doresc sa efectueze plata facturilor prin orice ATM apartinand Bancii Comerciale Romane, trebuie sa activeze gratuit acest serviciu prin Contact Center, la numarul 0800.801.227.

Plata facturilor este disponibila clientilor BCR care detin un card de credit sau de debit, iar la ATM pot fi platite orice facturi, atat proprii cat si ale altor persoane. Tranzactiile efectuate se vor regasi pe chitanta eliberata de catre bancomat, dar si in extrasul de cont.

Banca pune la dispozitia clientilor proprii un numar de peste 160 de furnizori pentru care se poate solicita activarea conventiei de plati facturi la ATM.

In anul 2011, 30% dintre platile efectuate prin canale alternative au fost efectuate la ATM. Aceasta modalitate de plata s-a situat pe locul 2 in preferintele clientilor, imediat dupa internet banking, a declarat Bogdan Marin, Director Canale Retail in cadrul BCR.

Prin intermediul acestui serviciu clientii pot efectua transferuri de pe contul de card in conturi curente, rambursari ale ratelor de credite BCR in lei, inclusiv pentru cardurile de credit BCR in lei.


Ai nevoie de bani?

Compara peste 600 de credite imobiliare, ipotecare, nevoi personale

Valoare imprumut
Perioada creditului
Destinatia creditului

Alte stiri din categoria Card de credit