Promotie la cardul de credit pentru cumparaturi online
16 Mai 2012
Banca Carpatica incurajeaza cumparaturile online prin intermediul unei promotii la cardul de credit wwShopPing

Pana la finalul lunii mai 2012, clientii care aleg un card de credit wwShopPing de la Banca Carpatica sunt scutiti de comisionul de administrare lunara a cardului pentru 3 luni.

In plus, banca ofera si o reducere de 2 procente la marja dobanzii standard a cardului de credit, dobanda devine astfel de 13% peste Robor la 6 luni.

Posesorii beneficiaza de protectia cumparaturilor, daca platesc cu cardul de credit wwShopPing. In caz de furt sau distrugere accidentala a obiectului cumparat, sunt asigurate costurile de inlocuire sau reparatie. Pe langa acest avantaj, cardul wwShopPing ofera siguranta pentru cumparaturile de pe internet, alerta prin SMS la orice tranzactie si asigurare cel mai bun pret, care permite acoperirea diferentei dintre pretul produsului achizitionat si al unui produs similar.

Suma maxima acordata de banca in functie de veniturile solicitantului este de 5000 euro, echivalent lei, iar perioada maxima de gratie este de 55 zile, disponibila atat la tranzactiile efectuate la comerciant cat si pentru retargerile de numerar.


Ai nevoie de bani?

Compara peste 600 de credite imobiliare, ipotecare, nevoi personale

Valoare imprumut
Perioada creditului
Destinatia creditului

Alte stiri din categoria Card de credit