• Home
  • Card de credit
Card de Credit Standard

Card de Credit Standard

Cauta cel mai avantajos card de credit pentru tine, cea mai buna dobanda, cea mai mica taxa de administrare, cea mai mare perioada de gratie

Card de Credit Premium

Card de Credit Premium

Aici poti gasi un card GOLD sau PLATINUM pe masura asteptarilor si pretentiilor tale. Verifica care sunt facilitatile de care poti beneficia.

Card de Credit Co-branded

Card de Credit Co-branded

Cauta acum cel mai bun card de cumparaturi, pentru cheltuielile tale zilnice, nu rata cele mai bune oferte.

Categorie : Card de credit 24 Ianuarie 2013
Cardul de credit sau debit poate fi folosit in prezent oriunde in lume, pentru a efectua plati sau pentru a retrage numerar, insa aceste facilitati nu sunt lipsite de costuri suplimentare.
Categorie : Card de credit 27 Noiembrie 2012
Pentru cei care detin un card de credit Bonus Card banca faciliteaza plata in maxim 5 rate fara dobanda a cumparaturilor de sfarsit de an.
Categorie : Card de credit 19 Noiembrie 2012
In primele noua luni din acest an au fost inregistrate tranzactii cu cardul de credit sau debit in valoare totala de 96 miliarde lei.
Categorie : Card de credit 11 Noiembrie 2012
Cu totii stim ca un credit si mai ales unul negarantat ne costa foarte mult, insa cardul de credit cu optiunea de rate fara dobanda ne ajuta sa economisim.
Categorie : Card de credit 31 Octombrie 2012
Plata cumparaturilor din magazinele Carrefour prin intermediul cardurilor contactless sub sigla MasterCard sau Maestro sunt premiate cu o doza de Coca-Cola.
Categorie : Card de credit 12 Octombrie 2012
Abonatii operatorului de telefonie mobila au posibilitatea de a plati prin intermediul cardului de credit in rate fara dobanda
Categorie : Card de credit 8 Octombrie 2012
CEC Bank a lansat o promotie prin care vinde carduri de credit cu dobanda mai mica in primele 6 luni de utilizare
Categorie : Card de credit 3 Octombrie 2012
Plata cumparaturilor prin intermediul cardului de credit emis de Piraeus Bank, este bonusat de banca cu 3% din valoarea acestora
Categorie : Card de credit 1 Octombrie 2012
Pentru multi romani cardul de credit sau de cumparaturi cum mai este el denumit ramane inca o necunoscuta, cu toata perseverenta dovedita de bancheri in promovarea acestuia.
Categorie : Card de credit 27 Septembrie 2012
Alpha Bank a lansat o noua campanie adresata detinatorilor de carduri de credit emise de banca, si care le folosesc pentru plati la comercianti