• Home
  • Card de credit
  • NETOPIA mobilPay si GarantiBank ofera comisioane zero pentru comerciantii online
NETOPIA mobilPay si GarantiBank ofera comisioane zero pentru comerciantii online
12 Decembrie 2013
Comerciantii online care vor implementa sistemul de procesare plati NETOPIA pe platformele lor si care isi vor deschide un cont curent la GarantiBank, vor beneficia de costuri zero de procesare.

Promotia se desfasoara in perioada 20 noiembrie - 31 decembrie 2013, pentru platile integrale, indiferent de volumele procesate. In plus, nu exista costuri de inregistrare sau costuri fixe lunare.

Prin aceasta campanie se doreste incurajarea comertului online si a platilor prin intermediul cardului bancar in mediul online. In urma acestei campanii, cele doua companii estimeaza ca peste 150 de comercianti online se vor inscrie pe platforma de plati mobilPay.

"Parteneriatul cu NETOPIA mobilPay face parte din strategia noastra de a oferi tehnologii si produse utile clientilor nostri, facandu-le disponibile cat mai multe alternative de plata, facile si eficiente. Prioritatea noastra este sa avem clienti multumiti, iar aceasta campanie se adreseaza segmentului de comercianti online", a declarat Anca Motca, Director General Adjunct GarantiBank.

NETOPIA mobilPay si GarantiBank sunt parteneri din 2010. In aceasta perioada, cele doua companii au procesat aproximativ 5 milioane de tranzactii online cu cardul.

Comerciantii care doresc sa le ofere clientilor o alternativa de plata simpla si sigura prin platforma mobilPay trebuie doar sa isi faca un cont online la procesatorul de plati si sa isi deschida gratuit un cont curent la GarantiBank.


Ai nevoie de bani?

Compara peste 600 de credite imobiliare, ipotecare, nevoi personale

Valoare imprumut
Perioada creditului
Destinatia creditului

Alte stiri din categoria Card de credit