Millennium Bank vinde carduri de credit cu dobanda de 14.9%
15 Iulie 2013
Millennium Bank a redus dobanda anuala pentru cardurile de credit la 14,9% pentru primele sase luni de la emiterea cardului.

Dobanda este aplicata atat pentru retragerile de la bancomate, cat si pentru tranzactiile la comercianti. Clientii bancii pot beneficia de aceasta facilitate aplicand pentru un nou card de credit Visa Classic sau Visa Gold.

In plus, banca a redus dobanzile standard care se aplica dupa primele sase luni, la 22% pe an pentru cardurile de credit Visa Gold si la 28% pentru Visa Classic. Aceste dobanzi sunt valabile atat pentru tranzactiile la comercianti, cat si pentru retragerile de la ATM-uri.

Millennium Bank ofera clientilor un bonus de 100 lei daca isi deschid un Depozit Chibzuit de Vacanta care ofera o dobanda de pana la 6,5% pentru economiile in lei pe trei luni sau contracteaza un Credit de nevoi personale ori un Credit de investitii imobiliare pana pe 30 septembrie 2013 si apoi achizitioneaza un card de credit pe care il activeaza in termen de 90 de zile.

Compara oferta completa de carduri de credit de la bancile din Romania.

Cardurile de credit Millennium Bank, includ facilitatea Rate cu Dobanda Zero pentru cumparaturi efectuate la orice comerciant din tara si din strainatate, lansata in premiera pe piata din Romania. Clientii nu sunt restrictionati la o anumită retea de comercianti parteneri si pot accesa aceasta facilitate la oricare dintre cei 30 de milioane de comercianti din 200 de tari care accepta plati cu cardurile Visa.

Banca rasplateste cu un bonus de 50 de lei toti detinatorii de carduri de credit care recomanda noi clienti pentru acest produs, precum si persoanele recomandate care achizitioneaza carduri de credit.

Pentru refinantarea unui card de credit si/sau descoperit de cont de la alte banci, prin intermediul cardului de credit de la Millennium Bank, dobanda anuala este de 12%.

Millennium Bank face parte din cel mai important grup financiar privat din Portugalia, Millennium bcp, si si-a inceput activitatea pe piata romaneasca pe data de 11 octombrie 2007, prin deschiderea simultana a 39 de sucursale, in Bucureşti si in opt orase din tara.


Ai nevoie de bani?

Compara peste 600 de credite imobiliare, ipotecare, nevoi personale

Valoare imprumut
Perioada creditului
Destinatia creditului

Alte stiri din categoria Card de credit