MasterCard promoveaza platile contactless
30 Aprilie 2013
MasterCard a lansat o campanie de promovare pentru sustinerea platilor efectuate prin intermediul cardurilor contactless.

Campania MasterCard se desfasoara in parteneriat cu lantul de magazine Inmedio, Relay, Le Cafe Inmedio, 1 Minute, So Coffee! si Voyage Cafe.

La orice tranzactie contactless cu MasterCard PayPass si Maestro PayPass, efectuata in oricare dintre cele 193 de magazine din toata tara, clientii primesc peloc cu un baton de ciocolata Snickers sau o bautura energizanta Reload, la alegere.

"Usurinta si rapiditatea cu care poti face o plata PayPass se potrivesc foarte bine cu natura brandurilor cu care demaram astazi aceasta iniţiativa", a declarat Gabriel Ghita, Business Development Manager CEE, MasterCard Europe. "Aflate in cele mai aglomerate zone din orase, in marile centre comerciale, in zonele de tranzit sau de business, in magazine precum Inmedio sau Relay, clientii intra pentru cateva minute, pentru a-si lua o gustare rapida sau a se pune la curent cu ultimele stiri, si apreciaza platile simple si rapide", a mai spus Gabriel Ghita.

In prezent, instrumentele de plata MasterCard PayPass si Maestro PayPass sunt disponibile clientilor BRD Groupe Societe Generale, BCR, ING Bank si Credit Europe Bank si pot veni atat sub forma unui card de credit sau debit bancar, cat si sub forme neconventionale precum stickere sau brelocuri.

Tehnologia PayPass permite utilizatorilor sa faca plati, simplu si rapid, cu carduri sau dispozitive contactless, prin simpla apropiere a acestora de un terminal contactless ce afiseaza marcile MasterCard PayPass si Maestro PayPass.

Pentru efectuarea tranzactiei, clientii nu mai trebuie sa dea cardul din mana, iar in cazul platilor mai mici de 100 lei, nu mai este solicitata introducerea codului PIN sau semnarea chitantei.

La nivel mondial, la sfarsitul anului 2012 tehnologia PayPass era utilizata in 51 detaări, in aproximativ 700.000 de locaţii de acceptare, o crestere cu 64% comparativ cu 2011. De asemenea, in decembrie 2012 in Europa erau 27 de tari in care tehnologia PayPass era disponibila, la peste 140 de institutii financiare emitente.


Ai nevoie de bani?

Compara peste 600 de credite imobiliare, ipotecare, nevoi personale

Valoare imprumut
Perioada creditului
Destinatia creditului

Alte stiri din categoria Card de credit