• Home
  • Card de credit
  • In magazinele Carrefour primesti un premiu pentru plata cu un card contactless
In magazinele Carrefour primesti un premiu pentru plata cu un card contactless
31 Octombrie 2012
Plata cumparaturilor din magazinele Carrefour prin intermediul cardurilor contactless sub sigla MasterCard sau Maestro sunt premiate cu o doza de Coca-Cola.

Campania derulata de MasterCard in colaborare cu retailereul francez Carrefour se desfasoara in perioada 29 octombrie - 31 decembrie 2012. La campanie participa doar magazinele retailerului de tip hypermarket.

Premiul constand intr-o doza de Coca-Cola Zero se acorda de fiecare data cand un client plateste prin intermediul unui card contactless MasterCard sau Maestro. In cadrul promotiei se vor acorda 30.000 de doze Coca-Cola Zero, campania poate sa se termine mai devreme de 31 decembrie, in cazul in care stocul de premii se epuizeaza.

Cardurile contactless, permit plata fara contact intre card si terminal, si sunt disponibile in Romania pentru clientii BCR, BRD, ING Bank si Citibank.

Tehnologia prezenta in cadrul cardurilor contactless MasterCard PayPass este la fel de sigura ca si cea a unui card de credit sau debit obisnuit, iar plata se efectueaza doar in cazul apropierii cardului de dispozitivul PayPass.

Premiile se acorda clientilor instant, dupa efectuarea platii cu un card contactless, la casa la care au fost achitate cumparaturile din hypermarket-ul Carrefour.


Ai nevoie de bani?

Compara peste 600 de credite imobiliare, ipotecare, nevoi personale

Valoare imprumut
Perioada creditului
Destinatia creditului

Alte stiri din categoria Card de credit