Noutati CARD DE CREDIT


Cardul de credit a incetat de ceva vreme sa mai fie doar un produs prin care retragi bani de la bancomat sau platesti cumparaturile.
Banca Comerciala Romana a lansat, noul program de loialitate aferent cardurilor de credit pentru persoane fizice, care poarta denumirea de Programul "Bun de plata".
Comerciantii online care vor implementa sistemul de procesare plati NETOPIA pe platformele lor si care isi vor deschide un cont curent la GarantiBank, vor beneficia de costuri zero de procesare.
Sensiblu si TBI Credit desfasoara o campanie care ofera avantaje clientilor care folosesc cardul TBI Credit la achizitionarea unor produse din farmaciile Sensiblu: 10% discount de fidelitate si 10% bani inapoi prin cardul TBI Credit.
Posesorii de carduri Millennium Bank beneficiază acum de reduceri de 3% pentru cumparaturile achitate cu cardul de debit sau de credit in magazinele Domo.
Banca Comerciala Romana a lansat, recent, Programul "Recomanda un prieten" care se adreseaza clientilor BCR detinatori de carduri de credit.

Curs valutar banci (EUR)

01.07.2015

Top cumparare

1. Credit Europe4.4400 in crestere
2. Banca Romaneasca4.4335 in crestere
3. Libra Bank4.4200 in crestere

Top vanzare

1. Banca Carpatica4.4780 in crestere
2. Banca Romaneasca4.5005 in crestere
3. TBI Bank4.5100 in crestere

Ai nevoie de bani?

Compara peste 600 de credite imobiliare, ipotecare, nevoi personale

Valoare imprumut
Perioada creditului
Destinatia creditului

Important! Nu pierde cele mai noi promotii, stiri si analize!