• Home
  • Card de credit
  • Facturile Electrica pot fi platite si prin intermediul retelei Garanti Bank
Facturile Electrica pot fi platite si prin intermediul retelei Garanti Bank
18 Iulie 2011
Cu scopul de a-si largi numarul de parteneri, Garanti Bank introduce doi noi parteneri, Enel si Electrica Furnizare Transilvania Nord, ale caror facturi pot fi platite la agentiile bancii.

Astfel, de acum va puteti plati factura emisa de unul din furnizorii de energie electrica Enel sau Electrica Furnizare Transilvania Nord, prin intermediul Garanti Bank.

Serviciul este accesibil atat clientilor bancii cat si persoanelor care nu sunt clienti, in numerar sau prin intermediul unui card bancar.

Daca sunteti client Garanti Bank, mai puteti achita factura fie la unul din cele 178 de bancomate ale bancii, prin intermediul Garanti Online, serviciul de internet banking pus la dispozitie de banca sau prin serviciul Direct Debit, prin care factura va este platita automat, lunar.

Mai mult, pana in data de 15 septembrie Garanti desfasoara si o promotie. Pentru a participa trebuie sa achitati cel putin o factura prin intermediul mijloacelor enumerate mai sus si sa trimiteti codul de abonat aferent furnizorului prin sms la 1842, sau pe pagina de Facebook a bancii. Ca premiu, banca va extrage lunar cate 10 castigatori, carora le va achita facturile emise de respectivul furnizor pana la sfarsitul anului.

Mai multe informatii / Legaturi utile: Compara carduri de credit


Ai nevoie de bani?

Compara peste 600 de credite imobiliare, ipotecare, nevoi personale

Valoare imprumut
Perioada creditului
Destinatia creditului

Alte stiri din categoria Card de credit