• Home
  • Card de credit
  • Dobanzi preferentiale, gratuitati si reduceri in noua oferta lansata de Volksbank Romania
Dobanzi preferentiale, gratuitati si reduceri in noua oferta lansata de Volksbank Romania
18 Martie 2011
Volksbank a lansat un pachet de produse si servicii destinat optimizarii costurilor clientilor sai persoane fizice, atat celor existenti cat si potentialilor clienti atrasi de aceasta oferta.

Costul pachetelor porneste de la 2.9 lei/luna si poate ajunge la 8.9 lei/luna urmand ca din al doilea an sa scada usor.Primele 2 luni sunt oferite gratuit pentru orice pachet achizitionat pana la sfarsitul anului 2011.

Serviciile incluse in pachet se concretizeaza in:

- gratuitate la operatiunile desfasurate la ATM-urile Volksbank, la notificarile primite prin SMS pentru toate tranzactiile cu cardul efectuate in 2011 precum si la plata utilitatilor din serviciul Direct Debit.

- reduceri de costuri (comisioane, dobanda) la produsele de finantare fata de oferta standard, 65% discount pentru Internet Banking - VB Direct, reduceri de pana la 100% la comisioanele percepute la tranzactiile cu cardurile de debit si la comisionul de analiza dosar pentru produsul Overdraft.

- dobanda mai mare incepand cu 0.25% pentru conturile curente si posibilitatea de a beneficia de discounturi in reteaua comerciantilor parteneri la achizitionarea unui card Pink.


Banca mai are in oferta si pachete destinate angajatilor care isi incaseaza salariul intr-un cont deschis la Volksbank.

Mai multe informatii / Legaturi utile:

Ai nevoie de bani?

Compara peste 600 de credite imobiliare, ipotecare, nevoi personale

Valoare imprumut
Perioada creditului
Destinatia creditului

Alte stiri din categoria Card de credit