Cumparaturi mai ieftine cu 5% pana la finalul anului
15 Noiembrie 2011
Cardurile Euroline American Express si Euroline returneaza 5% din valoarea cumparaturilor din noiembrie si decembrie

Cumparaturile achitate in lunile noiembrie si decembrie 2011 prin intermediul cardurilor de credit EuroLine si EuroLine American Express emise de EFG Retail Services, aduc clientilor un bonus de 5% din valoarea acestora, valoarea maxima este de 150 de lei.

Promotia se aplica pentru cumparaturile achitate integral in aceasta perioada si este valabila in mii de magazine partenere
In plus, incepand cu luna noiembrie cardurile EuroLine American Express sunt acceptate si pentru cumparaturi cu plata integrala in toata reteaua de Hypermarketuri Real.

Noua facilitate de plata vine sa completeze functionalitatea de plata in rate fara dobanda disponibila pentru cumparaturile de electronice si electrocasnice la Casele Media. Pentru a putea beneficia de promotie, clientii nu trebuie sa inregistreze datorii accumulate peste datele scadente mentionate in extrasul de cont.

Promotia se cumuleaza cu oferta Carrefour 1% inapoi pe card, dar nu si cu alte promotii similare. In cazul suprapunerii de promotii, se aplica promotia cea mai avantajoasa.

Printre magazinele partenere se numara: Rompetrol, Vodafone, Regina Maria, Germanos, Burger King, KFC, Catena, Pizza Hut, Mr. Bricolage sau Real.

Rata dobanzii la cardurile de credit Euroline este de 33.5%, emiterea este taxata cu 30 de lei, iar anual este perceputa o taxa de administrare in valoare de 30 lei.

Mai multe informatii / Legaturi utile: Compara carduri de credit cobranded


Ai nevoie de bani?

Compara peste 600 de credite imobiliare, ipotecare, nevoi personale

Valoare imprumut
Perioada creditului
Destinatia creditului

Alte stiri din categoria Card de credit