Credit Agricole lanseaza primul serviciu dupa rebranding
30 August 2012
Banca franceza a lansat serviciul de alerte prin intermediul SMS-ului, pentru tranzactiile efectuate prin cardurile emise de banca

Noul serviciu lansat de catre Credit Agricole poarte denumirea de SMS Conect si permite clientilor sa aiba un control asupra tranzactiilor efectuate prin intermediul cardurilor de credit sau debit emise de catre banca.

Prin intermediul acestui serviciu, banca anunta in timp real clientii atunci cand se efectueaza o tranzactie la comerciant sau de retragere numerar la ATM in valoare mai mare de 150 lei si in cazul oricarei tranzactii pe internet.

Serviciul oferit de banca este inclus in pachetul Premium, insa poate fi achizitionat si separat. Pachetul Premium oferit de Credit Agricole permite atasarea cardului la 3 conturi curente in 3 valute (Ron, Euro si Dolari), tranzactiile fiind efectuate in functie de valuta in care a fost initiata. Astfel, daca clientul are in cont suma necesara in acea valuta, banca nu mai efectueaza schimbul valutar.

Credit Agricole este lider de piata in Franta, fiind una dintre cele mai mari banci din Europa care se adreseaza tuturor categoriilor de clienti.


Ai nevoie de bani?

Compara peste 600 de credite imobiliare, ipotecare, nevoi personale

Valoare imprumut
Perioada creditului
Destinatia creditului

Alte stiri din categoria Card de credit