Clientii BCR au incasat bonusul pentru platile efectuate cu cardul
1 Martie 2012
Bonusul a fost virat clientilor bancii care au efectuat tranzactii prin intermediul unui card de credit sau debit BCR in perioada 19 octombrie - 22 ianuarie

Programul de loialitate implementat de catre BCR, pentru a incuraja tranzactiile de plata prin card de credit sau debit la comercianti, recompenseaza clientii cu acordarea unui bonus, in functie de valoarea tranzactiei.

Valoarea totala acordata de banca, se ridica la 24 milioane lei, ultima transa de 2.1 milioane lei, a fost virata clientilor BCR in cont, in data de 20 februarie 2012.

In ultimul an, posesorii de carduri BCR au efectuat cu 30% mai multe tranzactii la comercianti, iar valoarea acestora a crescut de asemenea.

Vedeta ultimului trimestru a fost cardul de debit multifunctional emis de BCR, ce ofera simultan aplicatia incorporata pentru transport in comun RATB si Metrorex, posibilitate de plata contacless si program de loialitate personalizat. Beneficiile cardului de debit Zambet BCR cuprind: reduceri de 1% pentru plata utilitatilor sau la supermarket, 2% reducere la achizitie haine sau pantofi, 3% la cinema si restaurant, 5% reducere la toate reincarcarile de transport si 10% pentru plata la muzee.


Ai nevoie de bani?

Compara peste 600 de credite imobiliare, ipotecare, nevoi personale

Valoare imprumut
Perioada creditului
Destinatia creditului

Alte stiri din categoria Card de credit