Citibank a lansat un card de credit in colaborare cu Vodafone
26 Octombrie 2011
Banca a lansat un card de credit co-branded impreuna cu Vodafone Romania, pentru care clientii primesc puncte de loialitate si reduceri la cumparaturi

Beneficiarii unui card de credit Citi Vodafone Plus, beneficiaza de 500 de puncte de loialitate Vodafone dupa prima tranzactie cu cardul, iar apoi la fiecare 10 lei cheltuiti in hypermarketuri, supermarketuri, benzinarii, restaurante si baruri, magazine de imbracaminte si incaltaminte, cinematografe si in magazinele Vodafone, se acumuleaza 8 puncte de loialitate.

Punctele de loialitate pot fi folosite la achizitia de telefoane mobile, accesorii, convorbiri, minute nationale si internationale. Beneficiile cardului de credit Citi Vodafone Plus cuprind reduceri speciale de pana la 50% la peste 1200 de parteneri ai Citibank Romania, acces gratuity in cele mai importante 17 muzee din tara si optiunea de plata automata a dobanzii.

Comisionul de emitere a cardului de credit este 0 lei, in timp ce taxa anuala de administrare are valoarea de 50 lei, iar rata dobanzii practicata de banca este de 27.99%.

Limita maxima disponibila pe cardul de credit este de 75.000 lei, care pot fi folositi in tara, strainatate sau pe internet, iar perioada de gratie in care nu platiti dobanda este de pana la 54 de zile.

Mai multe informatii / Legaturi utile: Compara carduri de credit


Ai nevoie de bani?

Compara peste 600 de credite imobiliare, ipotecare, nevoi personale

Valoare imprumut
Perioada creditului
Destinatia creditului

Alte stiri din categoria Card de credit