• Home
  • Card de credit
  • CEC Bank promite vacante in Romania pentru cei care isi fac card bancar
CEC Bank promite vacante in Romania pentru cei care isi fac card bancar
20 Martie 2013
Clientii CEC Bank care achizitioneaza pana la 14 iunie un card de debit sau credit MasterCard pot obtine un bonus de 50 lei sau o vacanta.

Cardurile de credit sau debit MasterCard, emise de catre CEC Bank, in perioada 15 martie - 14 iunie 2013 participa la o tragere la sorti prin care se poate castiga una din cele 6 vacante oferite de banca.

Fiecare din cei 6 castigatori urmeaza sa primeasca un voucher in valoare de 750 euro + TVA, care poate fi utilizat pentru achizitia de pachete turistice in Romania.

La tragerea la sorti participa cardurile de debit achizitionate in perioada promotiei si care au fost activate in aceasta perioada. Pentru activarea cardului trebuie sa efectuati o tranzactie comerciala de minim 50 de lei.

In plus, banca ofera si 600 de premii a cate 50 de lei fiecare, garantat pentru primii 200 de utilizatori din fiecare etapa care isi activeaza cardul de credit sau de debit efectuand o tranzactie comerciala de minim 50 de lei.

Etapele promotiei sunt: 15 martie - 14 aprilie, 15 aprilie - 14 mai, 15 mai - 14 iunie 2013.

Taxele de emitere a cardului MasterCard de la CEC Bank sunt zero, iar pentru tranzactiile la comerciantii din tara sau strainatate nu platiti comision.

CEC Bank este cea mai importanta banca cu capital de stat, fiind si banca care are cel mai mare numar de agentii bancare in orasele mici si in zona rurala.


Ai nevoie de bani?

Compara peste 600 de credite imobiliare, ipotecare, nevoi personale

Valoare imprumut
Perioada creditului
Destinatia creditului

Alte stiri din categoria Card de credit