Carduri de credit cu dobanzi reduse de la Piraeus Bank
17 Decembrie 2011
Banca isi promoveaza pana la finalul anului, imprumuturile acordate pe card, prin intermediul unor dobanzi mai mici cu pana la 6%

La cardurile de credit Piraeus Visa Exact, marja dobanzii a fost redusa cu 4%, daca acesta este utilizat pentru retragere de numerar, pana la nivelul de 16%, plus Robor la 3 luni. Folosirea cardului de credit la plata cumparaturilor presupune o marja fixa de 12%, in scadere cu 3 procente, la care se adauga dobanda Robor la 3 luni.

Clientii bancii platesc dobanda la cardurile de credit, doar daca nu achita suma utilizata in perioada de gratie de 51 de zile.

Pentru cardul Visa Exclusiv Gold, care face parte din categoria cardurilor de credit Premium, marja de dobanda pentru retrageri de la ATM s-a ieftinit cu 6 procente si are acum valoarea de 14% plus Robor la 3 luni, in timp ce platile la comercianti sunt taxate cu o marja de 10.5%, daca nu schitati limita utilizata in perioada de gratie.

Venitul minim la cardul Gold este de 800 euro, iar facilitatile acordate includ: asigurare de calatorie, despagubiri pentru intarzierea zborului si pierdera bagajelor.

Banca solicita clientilor plata unui comision de administrare anuale in valoare de 40 lei, promotional in primul an valorea este 0 la cardul Visa Exact si de 150 lei pentru Visa Exclusiv Gold.


Ai nevoie de bani?

Compara peste 600 de credite imobiliare, ipotecare, nevoi personale

Valoare imprumut
Perioada creditului
Destinatia creditului

Alte stiri din categoria Card de credit