• Home
  • Card de credit
  • Cardul de credit si-a extins gama de avantaje si faciliteaza refinantarea
Cardul de credit si-a extins gama de avantaje si faciliteaza refinantarea
8 Aprilie 2012
Prin intermediul unui card de credit de la Millennium Bank, clientii pot refinanta alte carduri de credit sau overdrafturi

Clientii bancii care detin sau solicita un card de credit, pot activa optiunea de a refinanta un card de credit vechi sau un overdraft, folosind functionalitatea Plan de Rate. Suma refinantata poate fi platita in rate lunare egale, la cererea clientului, intre 3 si 30 de luni si cu o dobanda anuala de 12%.

Dobanda oferita de banca este la jumatate fata de media pietei pentru un card de credit, care ajunge la 25%, conform statisticilor moneycenter.ro.

Pentru revigorarea vanzarii de carduri de credit, un produs care nu a fost afectat de recentele modificari ale normelor de creditare initiate de BNR, Millennium Bank recompenseaza fiecare recomandare cu 50 lei. Acelasi bonus este oferit de banca si celui care achizitioneaza cardul de credit si efectueaza o tranzactie in primele 3 luni de la emitere.

Dobanda aplicata de banca pentru tranzactiile efectuate cu cardul de credit la comercianti, dupa expirarea perioadei de gratie este de 28%, iar eliberarea de numerar este taxata cu o dobanda de 32%. Astfel, daca in cazul refinantarii, dobanda de 12% este net inferioara mediei pietei bancare, banca taxeaza clientii cu dobanzi peste aceasta medie in cazul utilizarii clasice a cardului de credit.

Pe langa dobanda, clientii mai platesc si un comision de 40 lei pentru administrarea cardului de credit, incepand din cel de-al doilea an.


Ai nevoie de bani?

Compara peste 600 de credite imobiliare, ipotecare, nevoi personale

Valoare imprumut
Perioada creditului
Destinatia creditului

Alte stiri din categoria Card de credit