• Home
  • Card de credit
  • Cardul de credit de la OTP Bank permite plata in 6 rate fara dobanda la orice achizitie
Cardul de credit de la OTP Bank permite plata in 6 rate fara dobanda la orice achizitie
11 Februarie 2013
Banca ofera pentru cardurile de credit standard posibilitatea de a plati in 6 rate fara dobanda, chiar si in cazul achizitiilor realizate in afara tarii.

Clientii OTP Bank care detin sau achizitioneaza un card de credit MasterCard Standard sau Visa Classic Transparent vor beneficia incepand din data de 11 februarie 2013 de facilitatea de plata in 6 rate lunare fara dobanda, atat pentru cumparaturile realizate in tara dar si pentru cele din strainatate.

La efectuarea platii prin intermediul cardului de credit, banca proceseaza automat suma platita pentru a fi achitata in 6 rate lunare cu dobanda zero. Clientul nu trebuie sa faca nici o solicitare in acest sens. De aceasta facilitate beneficiaza si platile efectuate online pentru achitarea facturilor la utilitati.

Optiunea de dobanda zero este valabila daca clientul isi achita suma minima de plata in fiecare luna, altfel dobanda este de 22 de procente.

Pentru cardurile de credit nou emise, OTP Bank solicita plata unei taxe de emitere in valoare de 40 de lei, iar apoi lunar, incepand cu al doilea an, clientii platesc o taxa lunara de administrare in valoare de 1.66 lei.

In cazul in care cardul de credit este folosit pentru plata cumparaturilor, iar rata lunara se achita la termen, dobanda este zero, ceea ce face ca acest tip de imprumut sa fie mult mai ieftin decat accesarea unui credit de nevoi personale.


Ai nevoie de bani?

Compara peste 600 de credite imobiliare, ipotecare, nevoi personale

Valoare imprumut
Perioada creditului
Destinatia creditului

Alte stiri din categoria Card de credit