Card de cumparaturi pentru platile online de la Banca Carpatica
26 Noiembrie 2011
Clientii bancii au acces la un card sub sigla MasterCard, pentru plata cumparaturilor efectuate pe internet

Limita maxima a creditului pe card este de 10000 euro echivalent in lei la o dobanda indexata in functie de evolutia Robor la 6 luni plus marja fixa a bancii de 15%. Clientii trebuie sa plateasca un comision de administrare lunar in valoare de 12.9 lei, in timp ce emiterea cardului de credit este gratuita.

Cumparaturile efectuate din mediul online si platite cu cardul de credit MasterCard wwShopPing, beneficiaza de o asigurare atasata, care acopera reparatiile sau inlocuirea bunului distrus accidental sau furat.

In plus, beneficiarii cardului de cumparaturi primesc diferenta de pret intre pretul platit si cel mai bun pret existent in piata pentru acel produs. Suma maxima care este despagubita clientului, este de 1000 euro pe an, doar pentru bunurile achitate cu acest card.

Pentru a beneficia de dobanda 0% la acest card, trebuie sa efectuati rambursarea sumelor utilizate, in perioada de gratie de 55 zile. Cardul MasterCard wwShopPing poate fi folosit si pentru plata cumparaturilor in magazine sau retrageri de numerar la bancomate sau casieria bancii.

Compara oferta completa, in sectiunea carduri de credit.


Ai nevoie de bani?

Compara peste 600 de credite imobiliare, ipotecare, nevoi personale

Valoare imprumut
Perioada creditului
Destinatia creditului

Alte stiri din categoria Card de credit