Card de credit fara taxe de la Banca Romaneasca
7 Februarie 2012
Banca a lansat o promotie valabila pana la finalul lunii martie 2012, prin care taxa de administrare este zero in primul an

Clientii care aplica pentru un card de credit pana la 31 martie 2012, beneficiaza de anularea taxei de administrare pentru primul an, care are valoarea de 35 lei. Pentru emiterea cardului de credit, Banca Romaneasca nu percepe nici un comision.

La platile efectuate la comercianti, clientii primesc o perioada de gratie de pana la 61 de zile. In aceasta perioada, banca nu percepe dobanda la suma utilizata, iar dupa trecerea perioadei de gratie, dobanda platita este de 16.95% plus dobanda Robor la 3 luni. Retragerile de numerar sunt taxate de banca cu o dobanda mai mare cu 2 procente din prima zi.

Banca Romaneasca a introdus un beneficiu suplimentar pentru clientii care isi incaseaza salariul prin intermediul bancii si detin un card de credit, o reducere de 2.45% a dobanzii.

Printre beneficiile unui card de credit se remarca programul de Rate Destepte, prin care clientii pot achita cumparaturile efectuate de minim 200 lei, la partenerii bancii, in termen de pana la 24 luni, cu 0% dobanda, dar si facilitatea de reduceri de pana la 35% la comerciantii parteneri.


Ai nevoie de bani?

Compara peste 600 de credite imobiliare, ipotecare, nevoi personale

Valoare imprumut
Perioada creditului
Destinatia creditului

Alte stiri din categoria Card de credit