Card de credit cu telefon mobil cadou de la Alpha Bank
29 Februarie 2012
Primii 800 de clienti care aplica cu succes pentru un card de credit co-branded Cosmote primesc un telefon mobil cadou de la Alpha Bank

Banca ofera un telefon mobil Cosmote Sense, clientilor care obtin un card de credit Cosmote Alpha MasterCard, in perioada 23 februarie - 11 mai 2012.

Pe langa acest cadou, clientii mai beneficiaza de un bonus in valoare de 3% pentru orice tranzactie efectuata in magazinele Cosmote sau un bonus de 1% la orice tranzactie in Romania sau strainatate. La acordarea cardului de credit, clientii primesc si o reducere de 18 euro, care poate fi utilizata pentru accesorii si telefoane mobile in magazinele Cosmote si Germanos.

Cosmote Alpha MasterCard este un card de credit international, dotat cu cip si banda magnetica, emis in lei, disponibil cu o limita maxima de 3000 euro sau 3 venituri nete lunare.

Dobanda platita de clienti dupa expirarea perioadei de gratie de 55 zile, pentru platile efectuate la comercianti, este formata din marja bancii de 12 procente plus dobanda de referinta BNR, iar la retragerile de numerar dobanda este platita din prima zi si are valoarea de 15% plus dobanda de referinta BNR. Alpha Bank mai solicita un comision de administrare de 10 lei, platibili anual.


Ai nevoie de bani?

Compara peste 600 de credite imobiliare, ipotecare, nevoi personale

Valoare imprumut
Perioada creditului
Destinatia creditului

Alte stiri din categoria Card de credit