• Home
  • Card de credit
  • Campania MasterCard de promovare a utilizarii cardurilor a ajuns la final
Campania MasterCard de promovare a utilizarii cardurilor a ajuns la final
30 Octombrie 2011
Peste 14000 de persoane pe zi au platit cumparaturile cu cardul si au participat la campania derulata prin intermediul MasterCard Europe

Campania s-a derulat pe o perioada de 2 luni la nivel national, prin intermediul lanturilor de hipermarketuri Carrefour, Real, Cora si Auchan. Participantii care au platiti cu cardul MasterCard si Maestro, cumparaturile si au participat la promotie, au avut sansa de a castiga premii constand in seturi de jocuri, albume foto si seturi de magneti de frigider.

Premiul cel mare a fost reprezentat de o suma de 1000 lei, care au fost virati direct pe cardurile celor 168 de castigatori. Valoarea totala a premiilor acordate a fost de 634.752,64 lei, iar numarul de premii de aproximativ 85000.

Campania Pastreaza loc in portofel pentru ceea ce conteaza cu adevarat, a avut loc in 42 de hipermarketuri, aflate in cele mai importante 13 orase din tara. Campania a folosit un serviciu nou de proximity sms, lansat de Vodafone, prin care clientii primeau informatii despre campanie pe telefonul mobil, imediat ce ajungeau in apropierea magazinelor participante.

Mai multe informatii / Legaturi utile: Compara carduri de credit


Ai nevoie de bani?

Compara peste 600 de credite imobiliare, ipotecare, nevoi personale

Valoare imprumut
Perioada creditului
Destinatia creditului

Alte stiri din categoria Card de credit