• Home
  • Card de credit
  • BRD ofera carduri MasterCard Platinum pentru clientii cu venituri mari
BRD ofera carduri MasterCard Platinum pentru clientii cu venituri mari
12 Iunie 2013
BRD, a doua banca din Romania in functie de valoarea activelor, a lansat cardul Platinum, sub sigla MasterCard, destinat clientilor cu venituri ridicate.

Cardul Platinum este disponibil pentru clientii de private banking, dar si pentru cei care au venituri lunare mai mari de 7000 lei.

Banca ofera clientilor interesati cardul Cardul MasterCard Platinum sub forma de card de debit in lei si euro, dar si sub forma de card de credit in lei.

In cazul cardului de credit Planinum, limita maxima a creditului oferit de banca este de 25.000 euro sau 110.000 lei, perioada de gratie fiind de pana la 60 de zile.

Vezi si Oferta completa de carduri de credit de la bancile din Romania.

BRD are in prezent un portofoliu de peste 1.000 de clienti pe segmentul de private banking si doreste o dublare a numarului acestora. Pentru a deveni client de private banking la BRD trebuie sa dispuneti de minim 100.000 euro.

Costul anual de administrare al noului card este de 450 lei, iar beneficiile noului card includ: asigurari de calatorie, acces la saloanele VIP de pe 600 de aeroporturi si reduceri la partenerii Mastercard.

Cardurile Platinum au un design special, si beneficiaza de tehnologia contactless, care permite realizarea de plati rapide fara introducerea PIN-ului. Cardul poate fi utilizat la toti comerciantii din tara si strainatate care afiseaza sigla PayPass.


Ai nevoie de bani?

Compara peste 600 de credite imobiliare, ipotecare, nevoi personale

Valoare imprumut
Perioada creditului
Destinatia creditului

Alte stiri din categoria Card de credit