Bonus pentru tranzactii cu cardul de credit de la Alpha Bank
27 Septembrie 2012
Alpha Bank a lansat o noua campanie adresata detinatorilor de carduri de credit emise de banca, si care le folosesc pentru plati la comercianti

Pana la sfarsitul anului, Alpha Bank ofera un bonus de 10 lei, pentru fiecare tranzactie mai mare sau egala cu 200 lei, sau echivalent in euro. Bonusul urmeaza sa fie virat apoi in cardul de credit al clientului.

La campanie participa posesorii de carduri de credit din portofoliul bancii: AlphaCard Visa Credit, AlphaCard Visa Gold, Alpha MasterCard Credit si Cosmote Alpha MasterCard.

Valoarea maxima a bonusurilor, platita de Alpha Bank pentru fiecare card de credit, este de 100 lei pe luna. Pentru plata bonusului, posesorii de caduri de credit nu trebuie sa aiba intarzieri la plata datoriei pe card la data acordarii acestuia.

In cazul cardului de credit standard in lei de la Alpha Bank, rata dobanzii este de 15.75% pentru tranzactiile efectuate la comercianti, daca suma nu este rambursata integral in perioada de gratie de maxim 55 de zile, si de 18.75% pentru tranzactiile de eliberare numerar.

Banca nu percepe comision la eliberarea cardului de credit, insa solicita posesorilor sa plateasca un comision de administrare anual in valoare de 10 lei. Suma maxima este de 3000 euro, echivalent lei, cu posibilitatea majorarii la 10.000 euro echivalent lei, daca clientul accepta sa constitue un depozit colateral.


Ai nevoie de bani?

Compara peste 600 de credite imobiliare, ipotecare, nevoi personale

Valoare imprumut
Perioada creditului
Destinatia creditului

Alte stiri din categoria Card de credit