Bonus de pana la 3% pe cardul de credit
18 Martie 2012
Posesorii de carduri de credit Euroline emise de catre EFG Retail Services, primesc inapoi pana la 3 procente din suma utilizata

Pentru a incuraja clientii sa foloseasca cardul de credit EuroLine, la cumparaturi sau pentru retrageri de numerar, EFG Retail Services a lansat o promotie valabila pana la sfarsitul lunii iunie.

Pentru retragerile de numerar de la ATM-urile Bancpost, bonusul oferit este de 1% din suma retrasa, la supermarketurile si benzinariile acceptante suma este de 2 procente, in timp ce restul cumparaturilor la comerciantii parteneri sunt premiate cu un bonus de 3%. Suma maxima a bonusului, acordat pe un card de credit, este de 150 lei.

Clientii care efectueaza tranzactii la comercianti, beneficiaza si de o perioada de gratie de pana la 49 de zile, daca achita integral suma utilizata pana la finalul acestei perioade.

Detinatorii unui card de credit EuroLine American Express, primesc pana la 31 decembrie 2012, si un bonus de 1% din valoarea cumparaturilor in reteaua Carrefour, in cupoane de cumparaturi.

Dobanda platita de clienti pentru retragerile de numerar sau platile efectuate la comercianti si nerambursate in perioada de gratie, este de 33.5%, iar comisionul de administrare lunara se ridica la 4.5 lei.


Ai nevoie de bani?

Compara peste 600 de credite imobiliare, ipotecare, nevoi personale

Valoare imprumut
Perioada creditului
Destinatia creditului

Alte stiri din categoria Card de credit