Bonus de 3% la plata cu cardul de credit de la Piraeus Bank
3 Octombrie 2012
Plata cumparaturilor prin intermediul cardului de credit emis de Piraeus Bank, este bonusat de banca cu 3% din valoarea acestora

In perioada 1 octombrie - 31 decembrie 2012, Piraues Bank returneaza clientilor 3% din valoarea cumparaturilor platite prin intermediul cardului de credit emis de banca.

Promotia bancii vine in contextul in care la sfarsit de an se inregistreaza o crestere a tranzactiilor, iar bancherii incearca sa stimuleze utilizarea si vanzarile de carduri de credit.

"Acest rationament s-a concretizat astfel: toti clientii nostri, utilizatori ai cardurilor de credit Piraeus Visa Exclusive Gold si Piraeus Visa Exact, primesc inapoi 3% din valoarea cumparaturilor efectuate la comercianti indiferent de suma cheltuita si fara a exista un prag maxim al bonusului acordat. In plus, campania vizeaza deopotriva cardurile de credit deja existente cat si pe cele nou emise", a declarat Monica Caracostea, Senior Cards Officer al bancii.

Bonusul se transfera lunar in contul cardului de credit, si poate fi utilizat pentru efectuarea de cumparaturi sau retrageri de numerar. Rata dobanzii pentru un card de credit Visa Exact este de 12% peste dobanda Robor la 3 luni, in cazul cumparaturilor si de 16% peste Robor la 3 luni pentru retrageri de numerar.

Clientii bancii beneficiaza de o perioada de gratie de pana la 60 de zile pentru plata cumparaturilor prin cardul de credit, perioada in care nu platesc dobanda.


Ai nevoie de bani?

Compara peste 600 de credite imobiliare, ipotecare, nevoi personale

Valoare imprumut
Perioada creditului
Destinatia creditului

Alte stiri din categoria Card de credit