BCR vinde carduri de credit pe baza recomadarilor de la clienti
28 Octombrie 2013
Banca Comerciala Romana a lansat, recent, Programul "Recomanda un prieten" care se adreseaza clientilor BCR detinatori de carduri de credit.

Toţi posesorii de card de credit BCR pot face recomandari si pot beneficia de avantajele campaniei, indiferent de tipul de card de credit detinut. Clientilor noi, BCR le pune la dispozitie 3 tipuri de carduri de credit: Powercard Standard, Powercard Contactless si Powercard Gold.

Clientii BCR primesc un bonus in valoare de 50 lei pentru fiecare recomandare finalizata cu acordarea unui card de credit, aceeasi valoare fiind oferita si celor care obtin un card de credit in urma acestei campanii. In plus, in perioada 1 Octombrie 31 Decembrie 2013 prietenii recomandati pot beneficia de premii prin tragere la sorti: 100 de vouchere Flanco in valoare de 500 lei / voucher si 3 vouchere Perfect Tour in valoare de 1.000 euro / voucher.

"Clienţii BCR detinatori de carduri de credit primesc premii in bani in urma recomandarii cardului de credit prietenilor. Recomandarea poate fi facuta foarte simplu prin completarea formularului de recomandare de pe www.bcr.ro, secţiunea Carduri sau printr-un apel telefonic la Info BCR - 0800.801.BCR (0800.801.227). Dupa obtinerea cadului de cumparaturi, atat noul detinator de card cat si cel ce l-a recomandat vor beneficia de un bonus in valoare de 50 lei.", a declarat Bianca Ionita, Sef Departament Emitere Carduri BCR.

Compara oferta completa de carduri de credit pe moneycenter.ro.

Cardurile de credit de la BCR ofera clientilor posibilitatea de a plati in rate cu dobanda 0% la comerciantii parteneri dar si sa beneficiaze de reduceri suplimentare la achizitia de bunuri si servicii in locatiile partenere.


Ai nevoie de bani?

Compara peste 600 de credite imobiliare, ipotecare, nevoi personale

Valoare imprumut
Perioada creditului
Destinatia creditului

Alte stiri din categoria Card de credit