• Home
  • Card de credit
  • BCR si Visa lanseaza cardul de credit contactless pentru plata calatoriilor RATB
BCR si Visa lanseaza cardul de credit contactless pentru plata calatoriilor RATB
21 Iunie 2011
Dupa ce in urma cu o luna, BCR a anuntat lansarea unui card de debit contactless cu aplicatie pentru plata transportului prin mijloacele RATB acum lanseaza si carduri de credit contactless.

Cardul de credit PowerCard Standard Contactless Visa inglobeaza doua produse intr-unul singur si anume: card de transport in comun si card de credit in lei.

Cardurile permit reincarcarea automata cu 10 lei a portofelului electronic pentru plati RATB din limita de credit acordata, daca soldul existent in portofelul electronic scade sub 10 lei.

Mai mult, folosind noul card de credit contactless, veti avea cumparaturile asigurate timp de 100 de zile si, in plus, veti beneficia de reduceri de pana la 25% la partenerii BCR precum si de 0% dobanda la cumparaturile efectuate in rate.

Cardurile au o dobanda variabila, actualizata trimestrial in functie de Robor 3M la care se adauga o marja fixa de 11,5%.

Limita maxima care poate fi obtinuta este de 20.000 lei iar comisionul de emitere card respectiv administrare per an sunt in valaore de 30 de lei fiecare.

Mai multe informatii / Legaturi utile: Compara carduri de credit


Ai nevoie de bani?

Compara peste 600 de credite imobiliare, ipotecare, nevoi personale

Valoare imprumut
Perioada creditului
Destinatia creditului

Alte stiri din categoria Card de credit