BCR plateste clientii care utilizeaza cardul de credit
12 Decembrie 2013
Banca Comerciala Romana a lansat, noul program de loialitate aferent cardurilor de credit pentru persoane fizice, care poarta denumirea de Programul "Bun de plata".

Incepand cu luna decembrie, toti posesorii de carduri de credit de la BCR beneficiaza de un program de loializare, prin care vor primi un bonus de 2% din valoarea tranzactiilor efectuate.

"BCR lanseaza, incepand din aceasta luna, un program de loializare pentru toti posesorii de carduri de credit emise de BCR care va oferi avantaje net superioare celor oferite in ultimii ani. Vom acorda un cash back lunar in valoare de 2% (bani inapoi in contul de card de credit) pentru toate tranzactiile efectuate la o gama larga de categorii de comercianti din tara, strainatate si online. Ca si noutate absoluta pe piata bancara, clientii vor primi si 1% cash back aniversar acordat o data pe an pentru toate celelalte cumparaturi efectuate prin cardul de credit. Prin Programul "Bun de plata" cardul de credit BCR aduce astfel beneficii clientilor si devine o modalitate de plata preferata mai comoda si, in esenta, mai ieftina decat numerarul", a declarat Bianca Ionita, Sef Departament Emitere Carduri, BCR.

BCR ofera prin Programul "Bun de plata" 2% cash back, bani inapoi in contul de card de credit, pentru toate tranzactiile efectuate oriunde in lume la urmatoarele categorii de comercianti: benzinarii, magazine de imbracaminte si incaltaminte, restaurante, divertisment si timp liber, calatorii (avion, hotel, inchirieri masini), utilitati. In plus, banca ofera un procent de 1% cash back aniversar pentru toate celelalte cumparaturi efectuate prin cardul de credit.

Pe langa aceasta facilitate, cardul de credit de la BCR ofera si posibilitatea de a plati in rate cu 0% dobanda la magazinele partenere, dar si reduceri speciale la partenerii selectati.

Cardurile de credit BCR care participa in Programul "Bun de plata" sunt: Powercard BCR Standard MasterCard / Visa, Powercard BCR Standard Contactless Visa, Powercard BCR Gold MasterCard / Visa, BCR MasterCard Gold si EPB MasterCard Platinum / World Signia.


Ai nevoie de bani?

Compara peste 600 de credite imobiliare, ipotecare, nevoi personale

Valoare imprumut
Perioada creditului
Destinatia creditului

Alte stiri din categoria Card de credit