BCR majoreaza dobanda la cardul de credit cu 6.5 procente
15 Ianuarie 2012
Clientii care solicita un nou card de credit de la BCR, au parte de o marja de dobanda mai mare cu peste 50%

Astfel, la un card de credit standard Visa sau Mastercard, marja de dobanda a crescut de la 11.5% la 18%, la care se adauga dobanda Robor la 3 luni. Dobanda totala platita de client este de 24.05%, pana la inceputul lunii aprilie, cand are loc modificarea acesteia in functie de evolutia Robor la 3 luni. Pe langa dobanda clientii mai platesc si o taxa de emitere in valoare de 24 lei, iar anual banca retine o suma de 24 lei ca si comision de administrare.

Cardul de credit Gold Visa sau Mastercard are o dobanda mai mica cu 1 procent fata de varianta standard, marja de dobanda este in acest caz de 17%, plus Robor la 3 luni. Pentru cardurile Gold, taxa de emitere este de 100 lei, iar comisionul de administrare anual are valoarea de 200 lei.

La toate tipurile de carduri de credit, BCR ofera o perioada de gratie, in care nu platiti dobanda la sumele utilizate pentru plata cumparaturilor, care poate ajunge la maxim 53 de zile.

Pentru cresterea tranzactiilor efectuate la comercianti, BCR ramburseaza in contul de card 0.6% din valoarea tranzactiilor efectuate pentru plata cumparaturilor, iar la comerciantii parteneri, utilizarea acestuia ofera clientului reduceri. In plus, clientii beneficiaza si de o asigurare de calatorie oferita gratuit de banca.


Ai nevoie de bani?

Compara peste 600 de credite imobiliare, ipotecare, nevoi personale

Valoare imprumut
Perioada creditului
Destinatia creditului

Alte stiri din categoria Card de credit