• Home
  • Card de credit
  • Banca Romaneasca premiaza fiecare recomandare pentru un card de credit
Banca Romaneasca premiaza fiecare recomandare pentru un card de credit
2 Martie 2012
Banca a lansat incepand cu 1 martie campania 'Recomanda un prieten', prin care premiaza fiecare recomandare pentru un card de credit activat

Astfel, pentru fiecare card de credit MasterCard Standard recomandat in perioada 1 martie - 30 aprilie si activat pana la sfarsitul lunii iunie 2012, Banca Romaneasca ofera un premiu de 50 de lei. Pentru a primi acest premiu, persoana care recomanda trebuie sa fie la randul sau detinatorul unui card de credit emis de catre banca.

Persoana recomandata care activeaza cardul de credit de la Banca Romaneasca va fi rasplatit cu un bonus de 5 procente pentru toate tranzactiile de cumparaturi efectuate in perioada 1 martie - 30 iunie 2012 la orice comerciat din tara sau strainatate, indiferent de valoare. Pentru cardurile activate in luna martie, clientii beneficiaza din partea bancii de taxa anuala zero.

Posesorii de carduri de credit de la Banca Romaneasca beneficiaza de posibilitatea de a achita cumparaturile in maximum 24 de rate, cu 0% dobanda sau reduceri de pana la 35% in magazinele partenere.

Pentru cumparaturile achitate prin cardul de credit si neachitate in perioada de gratie de pana la 61 de zile, clientii platesc o dobanda de 16.95% plus dobanda Robor la 3 luni, in timp ce retragerile de numerar sunt taxate cu o dobanda de 18.95% peste Robor la 3 luni, din prima zi de utilizare.


Ai nevoie de bani?

Compara peste 600 de credite imobiliare, ipotecare, nevoi personale

Valoare imprumut
Perioada creditului
Destinatia creditului

Alte stiri din categoria Card de credit