• Home
  • Card de credit
  • Banca Carpatica vine cu o promotie de ziua femeii la cardul de credit
Banca Carpatica vine cu o promotie de ziua femeii la cardul de credit
6 Martie 2013
Banca doreste sa rasplateasca toate doamnele si domnisoarele cu o promotie speciala pentru cardul de credit, valabila doar in luna martie.

Clientele bancii care aplica pentru un card de credit in lei Visa Clasic, Visa Smart sau wwShoPing, in perioada 01 Martie 2013 - 29 Martie 2013, pot beneficia timp de 3 luni de la data acordarii creditului pe card, de o reducere cu 3 procente fata de dobanda standard.

Promotia este valabila doar pentru clientele care nu beneficiaza de alte reduceri sau promotii aferente cardurilor de credit aflate la promotie. In plus, daca aveti deja un card de credit de la Banca Carpatica, nu beneficiati de aceasta promotie.

Cardurile de credit de la Carpatica beneficiaza de o perioada de gratie de pana la 55 de zile, in care nu platiti dobanda atat pentru platile la comercianti dar si pentru retragerile de numerar. Prin aceasta particularitate, cardul de credit de la Carpatica se diferentiaza de majoritatea cardurilor de credit din piata, care ofera perioada de gratie doar pentru platile la comercianti.

Pentru cardul de credit wwShoPing nu platiti comision de emitere a cardului de credit, in schimb aveti de platit lunar un comision de 12.9 lei. Pentru celelalte carduri de credit taxa de emitere este de 30 de lei, iar o data pe an aveti de plata un comision de administrare in valoare de 40 de lei.

Dobanda pentru sumele care nu sunt achitate bancii in perioada de gratie este de 15% peste Robor 6M, sau de 11.4% peste Robor 6M, la cardul de credit destinat refinantarii de carduri de credit, Visa Smart.


Ai nevoie de bani?

Compara peste 600 de credite imobiliare, ipotecare, nevoi personale

Valoare imprumut
Perioada creditului
Destinatia creditului

Alte stiri din categoria Card de credit