Banca Carpatica a lansat un card de credit pentru refinantare
10 Octombrie 2011
Cardul de credit Visa Smart este destinat refinantarii altor carduri detinute de clienti la alte institutii financiare

Prin intermediul acestui produs un client poate sa isi aduca mai multe carduri de credit intr-unul singur, la un cost mai mic. Principalul avantaj este reprezentat de eliminarea platii mai multor taxe de administrare pentru fiecare card in parte, clientul plateste dupa refinantare doar o taxa de administrare anuala, valoarea acesteia pentru cardul de credit Visa Smart este de 40 lei pe an.

Emiterea initiala a cardului de credit este comisionata cu 30 de lei, iar rata dobanzii este formata din marja fixa a bancii de 9.6% la care se adauga dobanda interbancara Robor la 6 luni.

Cardul de credit ofera posibilitatea platii cu o perioada de gratie de pana la 55 de zile a creditului utilizat, iar suma minima de plata este de 5% in fiecare luna.

In acelasi timp, banca a prelungit oferta de refinantare credite prin intermediul produsului OneSmart, pana la sfarsitul anului. Rata dobanzii este de 5.49% peste Euribor la 6 luni si 3.64% peste Robor la 6 luni daca optati pentru un credit in moneda nationala.

Mai multe informatii / Legaturi utile: Compara carduri de credit


Ai nevoie de bani?

Compara peste 600 de credite imobiliare, ipotecare, nevoi personale

Valoare imprumut
Perioada creditului
Destinatia creditului

Alte stiri din categoria Card de credit