ATE Bank promoveaza cardul de credit cu dobanda redusa
17 Iulie 2012
Pana la finalul lunii septembrie, clientii bancii pot achizitiona un card de credit MasterCard Standard Special cu dobanda fixa de 16.99%

Dobanda oferita de banca pentru cardul de credit Mastercard Standard Special de 16.99%, se apropie de dobanda pentru un credit nevoi personale si este una dintre cele mai mici dobanzi pentru cardurile de credit in lei.

In plus, cei care achizitioneaza acest produs pana la 30 septembrie 2012, beneficiaza de o reducere de 50% a taxei anuale de administrare pentru primul an, de la 40 lei la 20 lei, iar taxa de emitere este zero.

Pentru ca este vara si suntem in sezonul concediilor, ATE Bank ofera gratuit asigurarea de calatorie internationala, care poate fi solicitata bancii dupa activarea cardului de credit.

Limita maxima a cardului de credit poate ajunge la 18.500 lei, acordata pe perioada de 24 luni cu posibilitatea de prelungire automata, iar platile efectuate la comercianti si cele de retragere de numerar beneficiaza de o perioada de gratie de pana la 55 de zile.

Cardul de credit poate fi acordat persoanelor fizice cu varsta cuprinsa intre 19 si 70 de ani, care obtin venituri de cel putin 3 luni.


Ai nevoie de bani?

Compara peste 600 de credite imobiliare, ipotecare, nevoi personale

Valoare imprumut
Perioada creditului
Destinatia creditului

Alte stiri din categoria Card de credit