• Home
  • Card de credit
Card de Credit Standard

Card de Credit Standard

Cauta cel mai avantajos card de credit pentru tine, cea mai buna dobanda, cea mai mica taxa de administrare, cea mai mare perioada de gratie

Card de Credit Premium

Card de Credit Premium

Aici poti gasi un card GOLD sau PLATINUM pe masura asteptarilor si pretentiilor tale. Verifica care sunt facilitatile de care poti beneficia.

Card de Credit Co-branded

Card de Credit Co-branded

Cauta acum cel mai bun card de cumparaturi, pentru cheltuielile tale zilnice, nu rata cele mai bune oferte.

Categorie : Card de credit 9 Ianuarie 2014
Cardul de credit a incetat de ceva vreme sa mai fie doar un produs prin care retragi bani de la bancomat sau platesti cumparaturile.
Categorie : Card de credit 12 Decembrie 2013
Banca Comerciala Romana a lansat, noul program de loialitate aferent cardurilor de credit pentru persoane fizice, care poarta denumirea de Programul "Bun de plata".
Categorie : Card de credit 12 Decembrie 2013
Comerciantii online care vor implementa sistemul de procesare plati NETOPIA pe platformele lor si care isi vor deschide un cont curent la GarantiBank, vor beneficia de costuri zero de procesare.
Categorie : Card de credit 28 Octombrie 2013
Sensiblu si TBI Credit desfasoara o campanie care ofera avantaje clientilor care folosesc cardul TBI Credit la achizitionarea unor produse din farmaciile Sensiblu: 10% discount de fidelitate si 10% bani inapoi prin cardul TBI Credit.
Categorie : Card de credit 28 Octombrie 2013
Posesorii de carduri Millennium Bank beneficiază acum de reduceri de 3% pentru cumparaturile achitate cu cardul de debit sau de credit in magazinele Domo.
Categorie : Card de credit 28 Octombrie 2013
Banca Comerciala Romana a lansat, recent, Programul "Recomanda un prieten" care se adreseaza clientilor BCR detinatori de carduri de credit.
Categorie : Card de credit 5 August 2013
In momentul de fata sunt putine persoanele care nu au un card bancar in portofel, fie de debit sau de credit. Aceste carduri ne ofera o siguranta mai mare asupra banilor, dar si multiple facilitati.
Categorie : Card de credit 15 Iulie 2013
Millennium Bank a redus dobanda anuala pentru cardurile de credit la 14,9% pentru primele sase luni de la emiterea cardului.
Categorie : Card de credit 12 Iunie 2013
BRD, a doua banca din Romania in functie de valoarea activelor, a lansat cardul Platinum, sub sigla MasterCard, destinat clientilor cu venituri ridicate.
Categorie : Card de credit 22 Mai 2013
Cardul de credit este un produs bancar ce permite posesorului sa beneficieze de o linie de credit, care poate fi folosita oricand si in orice scop.