Sucursale/Agentii BCR - moneycenter.ro

 Alege judetul
AlbaAradArges
BacauBihorBistrita Nasaud
BotosaniBrailaBrasov
BucurestiBuzauCalarasi
Caras SeverinClujConstanta
CovasnaDambovitaDolj
GalatiGiurgiuGorj
HarghitaHunedoaraIalomita
IasiIlfovMaramures
MehedintiMuresNeamt
OltPrahovaSalaj
Satu MareSibiuSuceava
TeleormanTimisTulcea
ValceaVasluiVrancea
Stiri si informatii BCR

Categorie : Credite
BCR Banca pentru Locuinte (BCR BpL), liderul pietei de economisire-creditare pentru domeniul locativ, a redus rata dobanzii la creditele intermediare si anticipate acordate in lei si garantate cu ipoteca, de la 6.25% la doar 4.44% pe an, pe toata perioada creditului, pentru solicitarile de credit initiate de clienti dupa 1 februarie 2014.
Categorie : Credite
Dobanzile pentru creditele ipotecare in lei, vandute de BCR, au acum dobanzi cu pana la un procent mai mici fata de inceputul anului 2014.
Categorie : Card de credit
Banca Comerciala Romana a lansat, recent, Programul "Recomanda un prieten" care se adreseaza clientilor BCR detinatori de carduri de credit.
Categorie : Credite
BCR a lansat o campanie de promovare a creditelor noi de nevoi personale cu accent pe accesibilitate şi simplitate si dobanzi fixe cuprinse intre 9.5% si 15.9%.
Categorie : Economii
BCR a lansat aplicatia eTokenBCR, care poate fi instalata de catre clienti pe propriul smartphone cu sistemul de operare preferat (iOS sau Android), pentru autentificarea si semnarea tranzactiilor prin platforma Click 24 Banking.