• Home
  • Banci
  • Bank of Cyprus Public Company Limited Nicosia Sucu

Bank of Cyprus Public Company Limited Nicosia Sucu

Fondat in 1899, Bank of Cyprus Group este institutia financiara cea mai importanta din Cipru. Banca functioneaza sub licenta Bancii Centrale a Ciprului si opereaza sub supravegherea si conform regulamentelor acesteia. In Martie 2007, Bank of Cyprus si-a extins operatiunile in Romania, prin oferirea serviciilor de leasing, iar in iunie 2007, a devenit operationala prima sucursala bancara la Bucuresti.

Bank of CyprusOpinii clienti: Voturi: 8 / Nota: 4.25
Calitatea serviciilor:
Voturi: 2 / Nota: 4.00
Dobanzi si comisioane:
Voturi: 2 / Nota: 4.00
Operativitate:
Voturi: 2 / Nota: 4.50
Angajati:
Voturi: 2 / Nota: 4.50
Bank of Cyprus
  • Adresa: Bucuresti, Calea Dorobanti nr.187B, sector 1
  • tel: 021 409 91 00
  • call center: 0800 877 777
  • web: www.bankofcyprus.ro
  • e-mail: info@ro.bankofcyprus.com
Credite Prima Casa Dobanzi depozite bancare
Credite Nevoi Personale Conturi de economii
Credite Ipotecare-Imobiliare Conturi curente
Refinantare Credite Carduri de credit
Stiri Bank of Cyprus

Categorie : Credite
Garanti Bank si Garanti Credite Ipotecare (Domenia Credit IFN SA) au anuntat inceperea procedurilor oficiale pentru fuziunea celor doua companii in Romania.
Categorie : Shopping
Millennium Bank a acordat o finantare de 20.8 milioane de lei dezvoltatorului Mara Com.Mixt din Arad pentru construirea noului magazin Kaufland din Targu-Mures.
Categorie : Card de credit
Comerciantii online care vor implementa sistemul de procesare plati NETOPIA pe platformele lor si care isi vor deschide un cont curent la GarantiBank, vor beneficia de costuri zero de procesare.
Categorie : Credite
Banca a relansat creditul Prima Casa pentru achizitia sau constructia de locuinte, suma maxima acordata fiind de 57.000 euro, echivalent lei.
Categorie : Credite
Pentru creditele de consum fara garantii in lei, Raiffeisen Bank a redus dobanda cu 1 procent, iar marja de dobanda pleaca acum de la 6.5%.
Categorie : Economii
BCR a lansat aplicatia eTokenBCR, care poate fi instalata de catre clienti pe propriul smartphone cu sistemul de operare preferat (iOS sau Android), pentru autentificarea si semnarea tranzactiilor prin platforma Click 24 Banking.
Categorie : Economii
Banca Comerciala Romana ofera clientilor sai o noua modalitate de plata a produselor comandate pe site-urile comerciantilor parteneri, prin Click 24 Banking, in parteneriat cu PayU.
Categorie : Credite
Banca incearca sa revigoreze cererea pentru creditele de nevoi personale fara garantii, in scadere in ultimii ani, oferind o dobanda fixa pe toata perioada creditului.
Categorie : Credite
Clientii OTP Bank se pot imprumuta mai ieftin in euro, daca apeleaza la creditele ipotecare de achizitie locuinta din oferta bancii.
Categorie : Credite
Banca promoveaza creditul ipotecar acordat in moneda nationala prin dobanzi apropiate de cele oferite la creditele in euro.