• Home
  • Auto
  • Rovinieta poate fi cumparata direct de pe telefonul mobil
Rovinieta poate fi cumparata direct de pe telefonul mobil
27 Octombrie 2012
Conducatorii auto din Romania au acum o noua modalitate de a cumpara roviniete, prin intermediul aplicatiilor disponibile pentru telefoane mobile.

Aplicatia pentru cumpararea de roviniete este disponibila pentru principalele sisteme de operare pentru telefoane smartphones: iOS, Android si Windows Phone. Aplicatia este gratuita si poate fi folosita de orice telefon mobil care are o conexiune la internet.

Pentru a cumpara o rovinieta trebuie sa descarcati aplicatia si apoi sa trimiteti comanda, plata se efectueaza online cu cardul bancar, iar rovinieta este trimisa prin e-mail si SMS.

Orice persoana fizica sau juridica poate cumpara roviniete prin intermediul aplicatiei pentru telefoane smartphone, de pe un telefon pot fi achizitionate un numar nelimitat de roviniete, pentru un numar nelimitat de beneficiari sau de vehicule.

Aplicatiile salveaza rovinietele emise, utilizatorul poate sa vada astfel statusul comenzii si perioada de valabilitate a rovinietei.

"UNTRR vine in intampinarea cerintelor pietei si isi adaptează constant produsele si serviciile astfel incat acestea sa fie in linie cu cele mai noi trenduri de consum. Astazi, mobilul face parte din viata de zi cu zi a unui numar mare de persoane si ca urmare decizia de a face serviciul disponibil si de pe mobil a fost una naturala" a declarat Radu Dinescu - Secretar General al UNTRR.

Rovinietele mai pot fi achizitionate si online, sau in reteau de comercianti parteneri printre care se numara reteaua de benzinarii apartinand Petrom sau agentiile Posta Romana.


Ai nevoie de bani?

Compara peste 600 de credite imobiliare, ipotecare, nevoi personale

Valoare imprumut
Perioada creditului
Destinatia creditului

Alte stiri din categoria Auto