• Home
  • Auto
  • Reducere de 8% pentru masini Seat cumparate in leasing
Reducere de 8% pentru masini Seat cumparate in leasing
7 Martie 2013
Firmele care isi cumpara un autoturism Seat prin Raiffeisen Leasing primesc o reducere de 8 procente, in cadrul unui parteneriat incheiat cu Porsche Leasing.

Reducerea se aplica doar pentru modelul Seat Toledo Reference 1.2TSI cu 85 CP, achizitionat prin leasing auto de la Raiffeisen Leasing.

Clientii pot accesa un leasing auto in lei sau in euro pentru cumpararea acestei masini, la costuri mai mici fata de varianta standard.

Marja de dobanda este de 4.95% plus Euribor 3M la euro sau 3.2% plus Robor 3M pentru finantarile in lei. Pe langa dobanda clientul mai plateste un comision de acordare a leasingului in valoare de 1.85% din suma acordata.

Pentru autoturismele in leasing, asigurarea Casco este obligatorie, fiind oferita de Raiffeisen Broker Asigurare-Reasigurare, la fel ca si asigurarea RCA.

Scaderea abrupta din ultimii 4 ani a vanzarilor de masini a afectat afacerile comerciantilor de automobile, dar si pe cele ale firmelor de leasing, majoritatea masinilor finantate prin leasing auto fiind masini noi si mai putin second hand.

La randul lor, bancile sau confruntat cu disparitia cererii pentru credite auto, acestea fiind eliminate din portofoliul de produse de la unele banci.


Ai nevoie de bani?

Compara peste 600 de credite imobiliare, ipotecare, nevoi personale

Valoare imprumut
Perioada creditului
Destinatia creditului

Alte stiri din categoria Auto