• Home
  • Auto
  • Porsche Leasing vinde finantari in moneda nationala cu dobanda fixa
Porsche Leasing vinde finantari in moneda nationala cu dobanda fixa
20 Februarie 2013
Clientii vor putea achizitiona masini noi sau second hand prin leasing auto cu dobanda fixa la lei de 10.49%, si avans minim de doar 15 procente.

Prin intermediul unui leasing auto in lei clientii trebuie sa dispuna de un avans de 15% fata de 25% cat este cerut la cele in euro, conform reglementarilor BNR introduse in 2012 pentru stimularea creditarii in moneda nationala.

Porsche Leasing ofera leasing auto in lei cu dobanda fixa de 10.49% pe o perioada de pana la 5 ani, clientii beneficiind astfel de rate fixe pe toata perioada leasingului.

Pe langa dobanda, clientii Porsche Leasing mai platesc un comision de analiza si unul de administrare in valoare de 660 lei, respectiv 860 lei, care se platesc o singura data la semnarea contractului de leasing. Ca in cazul oricarui contract de leasing auto, clientii trebuie sa plateasca pe perioada contractul asigurarea CASCO a masinii.

Finantarile in lei se acorda pentru cumpararea unui autoturism nou Volkswagen, Skoda, Audi, Seat, Porsche sau pentru autorisme second-hand din reteaua Weltauto.

Valoarea reziduala maxima pentru un contract de leasing in lei este de 20%, minim 500 lei.


Ai nevoie de bani?

Compara peste 600 de credite imobiliare, ipotecare, nevoi personale

Valoare imprumut
Perioada creditului
Destinatia creditului

Alte stiri din categoria Auto