• Home
  • Auto
  • De unde putem achizitiona roviniete?
De unde putem achizitiona roviniete?
3 Octombrie 2012
Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale are incheiate mai multe conventii pentru vanzarea rovinietei, aceasta poate fi achizitionata inclusiv online

Detinatorii de autovehicule auto au posibilitatea de a cumpara rovinieta prin intermediul mai multor firme care au incheiate conventii cu Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale, pentru vanzarea de roviniete.

Cel mai important distribuitor de roviniete este Posta Romana, datorita numarului foarte mare de puncte de lucru, aceasta fiind disponibile si in zonele mai putin accesibile. In plus, rovinieta mai poate fi achizitionata si prin intermediul benzinariilor Petrom, OMV sau MOL.

Conducatorii auto au posibilitatea de a achizitiona si roviniete si online, fara a se mai deplasa la un punct de vanzare. Pentru achizitia rovinietei online, aveti nevoie de numarul de imatriculare a autovehicului si de perioada pentru care doriti sa achizitionati rovinieta, aceasta fiind trimisa prin email.

Rovinieta poate fi cumparata pe o perioada de 7 zile, 30 zile, 90 zile sau un an, iar cu exceptia autoturismelor, si pentru o zi. Lista de preturi pentru toate tipurile de vehicule, este disponibila pe moneycenter.ro, in sectiunea roviniete.


Ai nevoie de bani?

Compara peste 600 de credite imobiliare, ipotecare, nevoi personale

Valoare imprumut
Perioada creditului
Destinatia creditului

Alte stiri din categoria Auto