• Home
  • Auto
  • Ce trebuie sa stiti despre roviniete
Ce trebuie sa stiti despre roviniete
16 Ianuarie 2012
De ceva vreme, rovinieta auto poate fi achizitionata si online, fara sa mai pierzi timpul prin benzinarii

Costul unei roviniete difera in functie de tipul masinii si de perioada pentru care o achizitionati. Cea mai scurta perioada pentru care puteti achizitiona o rovinieta este de 7 zile, iar perioada maxima ajunge la 1 an.

Pe moneycenter.ro, puteti sa calculati costul unei roviniete pentru Romania si Ungaria, in functie de tipul masinii si de perioada. Rovinieta valabila pe teritoriul Romaniei o puteti achizitiona online prin intermediul partenerului nostru.

Achizitionarea unei roviniete online, se face in cateva minute, iar daca plata este efectuata prin intermediul cardului bancar, confirmarea vine imediat. Rovinieta auto este valida si puteti circula pe drumurile publice doar dupa ce primiti confirmarea, pe mail sau prin sms.

Mai trebuie sa stiti, ca nu se emit roviniete cu o data anterioara datei de emitere, iar achizitia poate fi facuta cu maxim 30 de zile, anterior datei de inceput a valabilitatii.

Ce mai trebuie sa stiti despre rovinieta

Aceasta este obligatorie atunci cand va aflati cu masina pe drumurile publice, daca circulati doar in interiorul orasului, atunci nu aveti nevoie de ea.

Verificarea existentei unei roviniete valide pentru masina dumneavoastra, se face prin intermediul unor aparate care verifica electronic numerele de inmatriculare ale masinilor. Asa ca, daca nu aveti rovinieta, si nu ati fost oprit de un agent de circulatie, exista riscul sa primiti amenda prin posta.


Ai nevoie de bani?

Compara peste 600 de credite imobiliare, ipotecare, nevoi personale

Valoare imprumut
Perioada creditului
Destinatia creditului

Alte stiri din categoria Auto