• Home
  • Auto
  • BCR Leasing vinde bunurile reposedate prin licitatie online
BCR Leasing vinde bunurile reposedate prin licitatie online
28 Noiembrie 2012
Clientii potentiali pot licita gratuit prin intermediul site-urilor companiei, pentru a cumpara unul din bunurile reposedate aflate la vanzare.

BCR Leasing IFN ofera potentialilor clienti posibilitatea de a licita online, gratuit, pentru autovehicule si echipamente recuperate. Site-ul poate fi accesat direct sau de pe home page-ul companiei, www.bcr-leasing.ro iar produsele oferite spre licitare sunt clasificate dupa categorii usor de identificat.

Potentialii clienti au la dispozitie informatii cu privire la caracteristicile tehnice ale bunului, pretul minim de pornire a licitatiei si perioada in care se desfasoara licitatia. Participarea la licitatie este gratuita si nu sunt necesare garantii.

"Prin lansarea aplicatiei de licitatii online, dorim sa raspundem interesului crescut al pietei fata de vehiculele rulate, sa sprijinim coagularea unei piete de echipamente SH, sa stimulam mobilitatea si investitiile practice ale intreprinzatorilor", a declarat Bogdan Speteanu, Director General BCR Leasing.

Pentru a beneficia de oferta de licitare a BCR Leasing, potentialul client trebuie sa isi in deschida in primul rand un cont de utilizator pe site-ul companiei si apoi sa liciteze pentru unul din bunurile aflate la vanzare.

Bunurile scoase la licitatie se afla la primul proprietar (BCR Leasing) si sunt in prealabil evaluate de catre firme specializate si atestate ANEVAR. Acestea pot fi achizitionate de persoane fizice sau juridice, prin toate sistemele de plata: numerar, leasing, leasing auto pentru autovehicule sau credite bancare. In cazul achizitionarii in leasing prin intermediul BCR Leasing, oferta financiara cuprinde niveluri de dobanzi foarte competitive.

BCR Leasing are in derulare si promotii, pana la 31 decembrie 2012 sunt oferite preturi reduse pentru aproximativ 200 de autovehicule si echipamente.


Ai nevoie de bani?

Compara peste 600 de credite imobiliare, ipotecare, nevoi personale

Valoare imprumut
Perioada creditului
Destinatia creditului

Alte stiri din categoria Auto