• Home
  • Auto
  • BCR Leasing ofera clientilor finantari suplimentare
BCR Leasing ofera clientilor finantari suplimentare
9 Decembrie 2012
Clientii existenti ai firmei de leasing vor putea accesa o finantare suplimentara, in baza evaluarii bunului achizitionat prin leasing.

BCR Leasing ofera clientilor sai cu istoric de plata foarte bun posibilitatea de a obtine o refinantare rapida a bunului prin accesarea produsului Top Up. Produsul permite clientilor care au in derulare la BCR Leasing un contract al carui obiect este un autoturism, sa obtina o finantare suplimentara, in baza evaluarii bunului.

"Am conceput acest produs in primul rand pentru a arata aprecierea noastra pentru clientii bun-platnici si pentru acele companii care, in conditiile crizei economice pe care o traversam, reusesc sa gaseasca solutii de business inteligente pentru a mentine performata companiilor lor. Nu este un produs din care ne propunem sa facem profit, ci - mai degraba - un produs prin care dorim sa fidelizam acesti clienti si sa ii ajutam sa depaseasca perioada dificila pe care o traversam cu totii", a declarat Bogdan Speteanu, Director General al BCR Leasing.

BCR Leasing IFN este prezenta pe piata romanesca de leasing din anul 2001, ca subsidiara a Bancii Comerciale Romane, parte a puternicului grup financiar central-european ERSTE Group. Cu o retea de unitati bine dezvoltata, compania ofera in prezent o gama completa de servicii de leasing auto, imobiliar sau financiar.


Ai nevoie de bani?

Compara peste 600 de credite imobiliare, ipotecare, nevoi personale

Valoare imprumut
Perioada creditului
Destinatia creditului

Alte stiri din categoria Auto